Monday 26 August 2019

Hoe herstel telefoonnummer of e-mailadres te bewerken of te verwijderen?

Over het algemeen helpen herstelgegevens u om uw account op te halen wanneer u uw inloggegevens vergeet of authenticiteit nodig hebt om toegang te krijgen tot uw account op een ander apparaat. Wanneer u probeert in te loggen op uw e-mail account op een ander apparaat of op afstand van uw lokale IP-adres, moet u een beveiligings code invoeren die naar uw bijbehorende telefoonnummer wordt verzonden of het e-mailadres herstellen. Bovendien wordt u op de hoogte gebracht door uw telefoonnummer of e-mailadres wanneer iemand anders uw account gebruikt of om een ​​andere reden geen toegang tot uw account hebt. U kunt contact opnemen met Account Herstellen Gmail om uw account problemen van ons expertteam op te lossen.


Op deze pagina leert u hoe u uw herstelgegevens op uw computer kunt wijzigen of bewerken:
  • Ga op uw pc naar het Google-account en kies persoonlijke info.
  • Tik vervolgens in het gedeelte met contactgegevens op Een herstel telefoon toevoegen om uw account te beveiligen.
  • Op deze pagina kunt u uw gegevens, zoals het telefoonnummer voor herstel, toevoegen, bewerken of verwijderen door op de knop Bewerken of Verwijderen te klikken.

Een herstel-e-mailadres toevoegen of bewerken:
  • Selecteer in het linkerdeelvenster persoonlijke info en tik op Contactinfo.
  • Klik op de optie E-mail en voeg een herstel-e-mail toe, wijzig of verwijder uw herstel-e-mail naast uw e-mailadres en tik op Bewerken.
  • Volg daarna de instructie om de wijzigingen op te slaan.

Dus, hier zijn de eenvoudige en eenvoudige stappen die u kunt uitvoeren om uw account instellingen te configureren. Als u een probleem hebt om de instellingen in uw account te configureren, belt u de experts van Gmail Klantenservice Nederland en lost u alle onzekere twijfels op. Als u een onmiddellijke oplossing wilt, hebben we een team van een hoogopgeleid en ervaren team dat beschikbaar is op livechat om u een onmiddellijke oplossing te garanderen. Anders dan dit, kunt u ons bellen op ons gratis nummer of een bericht sturen via e-mail. Het team staat altijd klaar om u 24 uur per dag de beste technische ondersteuning te bieden. Als je een probleem hebt, bel ons dan en los je probleem snel op.

No comments:

Post a Comment